English version

Heart4Ghana                                                                          info@heart4ghana.com    

Duurzaam   -   Inspirerend   -   Missionair                                                                                                                                    Bel of Whatsapp       +31 6 31247375 

Team Nederland

Heart4Ghana is een kleinschalige organisatie met een klein team in Nederland. Wij zijn overtuigend Christen, hebben een passie voor Ghana en willen vanuit onze christelijke identiteit deze passie uitdragen. Wij zijn zelf voor korte of langere tijd in Ghana geweest en zijn gepassioneerd geraakt door de cultuur en gebruiken van het land. Tijdens ons verblijf daar is ons hart bewogen geraakt en die bewogenheid willen we graag delen met jou en tegelijkertijd willen we onze passie inzetten om een duurzame bijdrage te bieden aan het land en haar bevolking. Dit doen we op een zo'n manier dat er geen afhankelijkheid gecreëerd wordt, maar door het aangaan van een duurzame samenwerking met lokale partners waardoor zij in hun kracht gezet worden.

 Tegelijkertijd willen wij jou laten ervaren wat een rijke cultuur Ghana heeft en willen wij mensen inspireren om hun eigen leven te laten raken en mogelijk ook te laten veranderen door een bezoek te brengen aan dit land.

 Om de kosten in Nederland zo laag mogelijk te houden, hebben wij geen kantoor, maar werken wij vanuit huis. Onze medewerkers werken op vrijwillige basis en verdienen geen salaris.

Even voorstellen  

Hey, Leuk dat je geïnteresseerd bent in Heart4Ghana. Ik ben Renalda en heb deze organisatie opgezet. Op mijn 22e heb ik Noord-Ghana voor het eerst mogen ervaren. En dit bleek een onvergetelijke ervaring te zijn. Na enkele jaren heen en weer pendelen om deel te nemen aan kortdurende ontwikkelingsprojecten, ben ik in 2007 voor langere tijd naar Ghana gegaan om als verpleegkundige in een afgelegen kliniek te gaan werken. Een hele mooie levenservaring waarvan ik veel geleerd heb en waardoor ik tegelijkertijd ook gevormd ben. Nu woon ik al weer enige tijd in Nederland, maar mijn passie voor Noord-Ghana is er nog altijd. Graag wil ik deze passie met jullie delen.

Contact